dilluns, 19 d’abril del 2010

Per la terra i el treball, el jovent per la Independència i el Socialisme

El 25 d’Abril representa en la consciència del nostre poble una diada de valor incalculable: la commemoració de la derrota d’Almansa i la reivindicació del nostre alliberament nacional i social. No debades, el 25 d’Abril és una diada no reconeguda en cap estatut d’autonomia ni en cap altre text jurídic, la qual cosa converteix aquesta cita en una autèntica mobilització d’origen plenament popular i allunyada de les falses reivindicacions institucionals.

Aquest 25 d’abril, la CAJEI tornem a eixir al carrer.

COM?
Organitzant-nos en assemblees de joves o en qualsevol altre projecte de l’entramat social dels Països Catalans. La nostra resposta al carrer ha d’ésser sempre combativa i contundent; de fet, l'agitació i la insubmissió són eines bàsiques sense les quals no podem entendre la nostra lluita.

ON?
A tot arreu. Incidim en l'àmbit laboral perquè, com a treballadors, entenem que vivim oprimits al servei d'una classe burgesa que ens ofega de forma cada vegada més insostenible. També fem arribar el nostre missatge a aules d'escoles, instituts i universitats, plenes de joves sense aspiracions i amb un futur tintat de precarietat. Lluitem amb els nostres companys de classe, de treball... En definitiva, lluitem a cada barri allà on és el jovent dels Països Catalans.


PER QUÈ?
Perquè volem ser persones lliures en una terra lliure i amb un treball digne. Perquè volem estendre la justícia social a tot arreu i perquè volem crear un nou món on el repartiment dels mitjans de producció siga equitatiu i on els pobles tinguen veu i no depenguen dels interessos de cap estat capitalista.

Per això,

per la dignitat,

per la terra i el treball,

el jovent per la Independència i el Socialisme!


Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Ind
ependentista (CAJEI)