dimecres, 2 de gener del 2008

L'ASSEMBLEA

QUI SOM?
ARRAN Gràcia som un col·lectiu de joves que portem més de 16 anys creant una alternativa crítica a la Vila de Gràcia, vinculada amb la lluita per aconseguir la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans.
ARRAN pretén ser un lloc de trobada per les joves de la Vila, un marc de treball i mobilització que doni respostes directes i tangibles a les agressions que patim com a joves.
En aquest darrers 16 anys hem format part de la PUA (Plataforma per la Unitat d'Acció), de la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista) i actualment som el nucli local d'ARRAN, la nova organització juvenil de l'Esquerra Independentista.



ARRAN es va formar el passat mes de juny de 2012 a Capellades i hem nascut per vèncer!


QUÈ FEM?

Actualment ARRAN Gràcia tenim la seu al Casal Popular de Gràcia des d’on duem a terme tota mena d’activitats enfocades a crear alternatives i denunciar les problemàtiques que afecten al jovent català, centrant-nos en el nostre marc de treball, la Vila de Gràcia.
Problemàtiques com la precarietat laboral, l’especulació immobiliària, els preus abusius del transport públic, la violència feixista, la repressió policial i política a què estem sotmesos i un llarg etcètera.
ARRAN ho decidim tot de manera totalment assembleària. Funcionem autònomament i de forma autogestionada.

Si el present és lluita, el futur és nostre!
Jove, organitza't i lluita amb ARRAN!