dilluns, 14 de gener del 2008

COLA'T [Manifest]

Contra el preu abusiu del transport públic: COLA'T

L'encariment que any rere any es produeix en el preu del transport públic, està convertint aquest, en un mitja de transport en un privilegi i no pas, en un servei a l'abast de la classe treballadora. Cada inici d'any el preu del bitllet del transport augmenta d'una forma indiscriminada i arbitrària (per sobre de l'IPC) sense que això suposi una millora del servei. Aquest mitja de transport és el mitja de treballadores i treballadors, de jubilades i jubilats, d'estudiants, i de persones respectuoses asmb el medi ambient, ja que aquest mitja és menys contaminant que el cotxe o la moto. Des de l'assemblea de joves de Gràcia considerem que l'increment dels preus del transport públic provoca:

-Afavorir la utilització del cotxe i la moto per desplaçar-se, creant embussos i per tant contaminant.

-Augmentar el nombre de gent que utilitza el transport públic sense pagar, amb el que ATM i l'Administració responen amb mesures coercitives i de control social (càmeres de videovigilància, seguretat privada..) que utilitzen com a justificació per encarir el bitllet.

-Convertir el transport públic en un mitja de transport fora de l'abast dels seus usuaris.

Aquest any 2008 estarem pagnt 7 euros amb 20 cèntims per la viatges de transport públic. Això vol dir que estem pagant cad viatge a 72 cèntims, que són gairabé 120 pessetes. 120 pessetes per un viatge que en ocasions, no supera els 10 minuts de durada. Davant d'aquest alarmant fet, des de l'AJG convidem a tots els usuaris i usuàries a exercir la desobediència civil com a forma de protesta.

FINS QUAN HAUREM DE SEGUIR AGUANTANT?

CONTRA ELS PREU ABUSIUS DEL TRANSPORT PÚBLIC, DESOBEDIÈNCIA!