diumenge, 13 de gener del 2008

[CAJEI] Comunicat de suport als i les treballadores de TMB

Segons va informar ahir la CGT, la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona i els cinc sindicats que integren el comitè d'empresa del col·lectiu de conductors d'autobusos han acordat reprendre dilluns vinent les negociacions al voltant del nou reglament que ha de regular el règim de pauses i descansos en el sector.

Des de la CAJEI ja ens hem sumat al conjunt d'organitzacions i persones que durant les darreres setmanes hem estat mostrant al carrer el seu suport a la vaga i a les protestes dels treballadors i treballadores de TMB.

Els conductors d'autobús en lluita a Barcelona han de saber que tenen i tindran sempre el suport del jovent organitzat, així com el convenciment que des de la CAJEI farem tot allò que estigui a les nostres mans per difondre la seva situació i participar activament en les protestes contra l'actitud caciquil i prepotent que han mostrat els directius de TMB fins a la data.

L'exigència d'un transport públic, gratuït i de qualitat no pot quedar-se en la mera defensa dels drets dels i les usuàries. No podrà existir mai un transport ni públic ni de qualitat si els i les més implicades en el seu funcionament pateixen situacions laborals com la dels conductors d'autobusos de TMB, sense dret a un descans i treball dignes, amb míseres retribucions, i en condicions més pròpies d'entitats privades en plena guerra mercantil que no pas d'un servei públic.

Per últim, volem felicitar la dignitat i valentia mostrades un cop més pels companys i companyes de la CGT, a la qual s'han sumat aquest cop els i les sindicalistes d'ACTUB.

És per això, que sigui quin sigui el resultat de les negociacions, la CAJEI vol fer saber als i les companyes dels sindicats en lluita, que seguiran comptant amb el suport actiu de les Assembles de Joves de Barcelona i de tota la CAJEI.

Endavant amb la lluita!

CAJEI