dimecres, 3 de juliol del 2013

AQUEST CAP DE SETMANA, VINE AL REBROT'13 A SANT CELONI!

Aquest cap de setmana a Sant Celoni celebrem la dotzena edició del Rebrot, l’aplec de joves dels Països Catalans que organitzem ARRAN. El Rebrot és molt més que un festival musical, i enguany també servirà per a celebrar el primer aniversari de la organització juvenil de l’Esquerra Independentista, ARRAN, que fa un any va néixer de la confluència de Maulets i la CAJEI.

Des d’ARRAN entenem el Rebrot com un espai de trobada i confluència del jovent dels d’arreu dels Països Catalans, on es comparteixen idees, experiències de lluita quotidianes, de diferents viles i pobles, per avançar juntes cap a la construcció d’uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes. A més a més dels concerts, aquest cap de setmana a Sant Celoni tindran lloc tot un seguit d’actes diversos. En podem destacar, en primer lloc, la xerrada de divendres, Trobada de Lluites, on hi participaran David Fernàndez, Isabel Vallet, Josep Garganté i Teresa Forcades entre d’altres, així com la xerrada sobre moviment juvenil que tindrà lloc dissabte amb la participació d’una multitud d’entitats i plataformes que conformen el teixit associatiu juvenil arreu dels territoris, i que posaran en comú les diferents experiències locals i diàries. A més a més, durant tot el cap de setmana hi haurà ràdio en directe, i que totes les activitats que no siguin els concerts de divendres i dissabte són gratuïtes i de lliure accés.

En quant als concerts, dijous actuaran les formacions Nini, Zenit i Raska. Divendres, podrem gaudir de les actuacions de Ebri Knight, El Veïnat, Orxata Sound System, i Arrap, així com els finalistes de l’Esclat –concurs musical dirigit a bandes joves i novells d’arreu dels Països Catalans–, Xarxa, Retret, Actitud i Odi Proletari. Dissabte, doncs, veurem en concert a Obrint Pas, At Versaris, Kop, Eixut i La Carrau. Tot plegat amanit amb tallers, activitats de tot tipus, i dinars i sopars populars.

El Rebrot d’enguany és una bona ocasió per a demostrar la força d’ARRAN, la principal organització política juvenil dels Països Catalans, que des del seu naixement ara fa un any no ha parat de créixer i de aglutinar centenars de militants arreu del territori. Per això no oblidem, que HEM NASCUT PER VÈNCER!


ENS VEIEM A SANT CELONI, AL #REBROT13!