diumenge, 9 de juny del 2013

PRIMERA JORNADA DEL CICLE DE CINEMA A LA FRESCA CONTRA L'HETEROPATRIARCAT


Divendres passat, la Pl. Revolució es va convertir en un cinema que clamava per la llibertat sexual i de gènere. ARRAN Gràcia varem organitzar una sessió de documental a la fresca i prop de cinquanta persones hi varen assistir. El documental, “Fake Orgasm”, parlava sobre la normativitat de les identitats de gènere, així com el binarisme que ens obliga a pensar en home/dona, blanc/negre, bo/dolent. Podem, doncs, afirmar el rotund èxit de l’acte, que va assolir l’objectiu de sensibilitzar sobre el problema que suposa l’heteropatriarcat, a l’hora d’apropar els discursos sobre les identitats de gènere.

D’altra banda, el fet de dur a terme l’acte a una plaça, ens va permetre difondre el debat a un nombre de gent molt més elevat i un públic més ampli. Un cop més varem reprendre l’espai públic com a espai per a totes les veïnes que volem seguir fent vida a les nostres places i carrers, trobant-nos, divertint-nos i alliberant-nos. Així doncs, seguim combatent l’elitització que està patint la nostra Vila i seguirem contruint alternatives.

Després de l’èxit de “Fake Orgasm”, volem recordar que aquest proper divendres 14 de juny seguirem amb el cicle de cinema a la fresca contra l’heteropatriarcat amb “El test de la vida real”. Hi esteu totes convidades i recordeu que hi haurà crispetes antirepressives!