dilluns, 3 de juny del 2013

CINEMA A LA FRESCA pel lliure albir a les places i contra l'heteropatriarcat!



ARRAN Gràcia organitza un cicle de cinema a la fresca amb passis de documentals cada divendres d’aquest mes de juny, emmarcats en la prèvia a la diada del 28 de juny, per l'alliberament LGTBI, sexual i de gènere. Ho fem amb la voluntat de situar al centre del debat els discursos en torn les identitats de gènere, els cossos i les sexualitats no normatives, tot ajudant a la seva difusió i coneixement.

Aprofitem també per a reivindicar l’ús de l’espai públic a la nostra Vila, apoderant-nos de les places que són de totes. Així, el cicle de cinema es durà a terme a la Plaça Revolució. Hi haurà crispetes antirepressives!

Per aquest motiu us convidem a participar d’aquests actes que es desenvoluparan en les properes setmanes i que es detallen a continuació:

- 7 de juny, 21:00 h “FAKE ORGASM”: Lazlo Pearlman és un artista conceptual, un prestidigitador dels clitxés, un activista capaç de dinamitar els nostres prejudicis i dogmes sobre el sexe i la identitat. El que aparentment és una divertida reflexió sobre les mentides a la nostra vida sexual, es converteix de cop i volta en un discurs sobre la teoria del gènere i la permanent construcció de la nostra identitat. “Fake orgasm” colpeja la ment i obliga a un canvi de perspectiva per a replantejar alguns conceptes amb els quals hem crescut i hem estat educats.

- 14 de juny, 21:00 h “EL TEST DE LA VIDA REAL”: La teoría Queer dinamita els fonaments del dualisme predominant en la societat; home - dona, homo - hetero, normal - estrany. Hi ha tants matisos entre home i dona com entre negre i blanc. Com a mostra de la diversitat de gènere, viurem el dia a dia de 5 persones, un dia a dia que no és el de un home normal, ni el de una dona qualsevol. La normalitat d’aquells que no són normals.

- 21 de juny, 21:00 h “GO FISH”: La pel·lícula es centra en la vida d’un grup de lesbianes. Dues d’elles formen una parella estable i comparteixen pis amb Max, una jove desesperada per trobar a la dona de la seva vida. Amb la col·laboració de la promíscua Daría, la parella inventarà mil argúcies per a què la seva amiga pugui posar fi al seu celibat.

Us hi esperem!


ARRAN GRÀCIA