dimecres, 4 de maig del 2011

La CUP-Alternativa per Barcelona a Gràcia en defensa de l’educació pública!

Aquest dissabte 30 d’abril, el nucli de Gràcia de la CUP-Alternativa per Barcelona, ha dut a terme una cercavila pels carrers de la Vila passant per les principals places del barri; començant per la plaça del Poble Romaní, davant els barracots de l’Escola Univers, i acabant amb una xocolatada popular a la Plaça John Lennon, davant del solar on fa anys que s’hauria d’haver construït l’edifici nou de l’Escola, lloc on s’ha pintat un mural.

El motiu d’aquest acte és tristament massa habitual: la defensa de l’educació pública i de qualitat!. Des de fa vora dos anys, el CEIP Univers, resta ubicat a la plaça del Poble Romaní en aules prefabricades, altrament conegudes com “Barracots”, situació totalment intolerable que estan vivint alumnes, famílies i el veïnat, quan, mentrestant, es destinen diners públics a noves línies de l’escola concertada, i solars on haurien d’anar les escoles públiques queden buits durant anys.

La justificació de la crisi econòmica no ens serveix, perquè dia a dia veiem com es redistribueixen els diners en aquells sectors que ens han portat a aquesta situació. Durant l’acte s’han repartit octavetes i s’han cridat consignes a favor d’uns serveis públics de qualitat. La CUP-Alternativa per Barcelona vol expressar així el seu suport a les AMPA’s, treballadors de l’ensenyament i ciutadans i ciutadanes que es mobilitzen per una educació digna pels seus fills i filles.

Extret de: barcelona.cup.cat