dilluns, 4 d’abril del 2011

[15è aniversari AJG] Dissabte 9 d'abril: Jornades per la terra!

El proper dissabte 9 d'abril s'han organitzat unes Jornades per la Terra en el marc del 15è aniversari de l'Assemblea de Joves de Gràcia.




El proper dissabte 9 d'abril tindrà lloc un nou acte emmarcat en la campanya "15 anys de lluita juvenil a Gràcia". Sota el nom de "jornades per la terra", l'AJG pretenem tractar un dels objectius polítics que sempre hem defensat com a col·lectiu: la territorialitat del nostre poble, de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar.

Activitats programades:
Jocs Populars durant tot el dia.

13.00 hores Vermut

14.00 dinar popular i cantautor ( Jordi Montañez )

Cafè tertúlia amb experiències de lluites juvenils d'àrreu del territori.

22.00 Concert amb :

TASKENTI ( Ontiyent, País Valencià )

Temporada Alta ( Vilanova i la Geltrú, Principat de Catalunya )

Ska Bottom Boat ( Lloseta, Mallorca )

Totes les activitats tindran lloc a la plaça del diamant.


Des de l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI) entenem que en l'actual context de creixement de l'independentisme, és més necessari que mai que defensem el marc complert dels Països Catalans deunciant el regionalisme i autonomisme d'alguns suposats independentistes que amb la seva via possibilista fan el joc a l'Estat en el seus intents de dividir el nostre poble.
Per això, animem als i les joves de Gràcia a que participin de les jornades, per conèixer la realitat d'altres joves, que com nosaltres, s'organitzen a diferents viles dels Països Catalans.

Visca la lluita juvenil!
Visca la terra!