dijous, 10 d’octubre del 2013

ACTE SOLIDARI AMB LA VAGA I LA LLUITA DELS DOCENTS A LES ILLES

El comitè d’Independència per Canviar-ho Tot de Gràcia organitza el proper diumenge dia 13 d’octubre un concert de suprot a la lluita dels docents de le sIlles en defensa de l’escola pública i del català a l’ensenyament.
Hi actuaran
Cesk Freixas
Feliu Ventura
Miquel Gironès
La Portàtil FM
Carles Rebassa
MC Hugcakke

 i molts +!
Serà a partir de les 18:30h Als Lluïsos (Plaça del Nord).
El comitè també fa una nova crida a la Solidaritat amb la lluita portada per l’Assemblea de  Docents de les Illes i demanem la  solidaritat als veïns i veïnes .
Després de 3 setmanes de vaga l’Assemblea de Docents ha decidit una aturada temporal de la vaga però continuar amb la lluita en contra de les sagnants retallades a l’educació pública i contra la imposició del Tractament Integral de Llengües ( que arracona el català a les aules i pretén un veritable apartheid lingüístic).
La lluita continuarà amb una desobediència i insubmissió a les polítiques del govern de Bauzà que provocarà segurement noves sancions als i les docents de les Illes i caldrà seguir contribuint-hi econòmicament.
En aquest sentit, us proposem també que doneu a conèixer el número de compte de dita caixa i, fins i tot, animar a tothom a contribuir-hi econòmicament.
Aquí us adjuntem el número de compte de Caixa Colonya, a nom de l’Obra Cultural Balear:
2056-0009-74-4102003418
Per tot això el proper diumenge 13 d’octubre us animen a participar en el Concert de suport a la lluita de l’assemblea de docents de les illes i a seguir lluitant per la defensa de l’educació pública i en català als Països Catalans.
Comitè de Gràcia Indpendència per canviar-ho tot.