dijous, 28 de febrer del 2013

Jornades contra l'el·litització de la Vila de Gràcia

En els últims anys, la fesomia de la Vila de Gràcia ha rebut fortes ofensives per part de les grans constructores o per altres agents com propietaris o el mateix Ajuntament de Barcelona. Volen esborrar l'escència de la Vila per convertir-la en una barriada d'elit barcelonina, d'atractiu turístic sense conservar ni tenir en compte els seus avantpassats. El darrer exemple d'ofensiva en aquest camp ha estat la "demolició" de l'antiga vaqueria de Gràcia per construir-hi pisos de luxe. El mateix pretenien fer amb el Casal Popular de Gràcia després d'aconseguir el seu desallotjament, tot i que, com setmanes anteriors va passar, totes juntes hem resistit per encara ara poder tenir l'espai ocupat i alliberat. N'hem estat vencedores fins a dia d'avui.
És per aquest motiu que des d'ARRAN Gràcia donem suport als joves de Gràcia per emprendre endavant les jornades que es portaran a terme aquest dissabte que ve. Els esdeveniments es faran a la plaça del Sol i els horaris seran els següents:

- A les 18 hores: TAULA RODONA amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), amb la comissió d'habitatge de l'Assemblea de la Vila, amb la Xarxa d'Aliments del Banc Expropiat i amb la Cooperativa de Consum.

- A les 20'30 hores: CERCAVILA REIVINDICATIVA amb Tarqueada Songo Suas.

- I després, SOPAR POPULAR


Conservem la Vila de Gràcia! 
STOP EL·LITITZACIÓ!