dilluns, 5 de març del 2012

Irrompen al ple del districte de Gràcia en protesta contra les retallades


50 persones, convocades per l’assemblea de la Vila de Gràcia han irromput al ple del districte de Gràcia aquest dimecres 29 de febrer per protestar contra les retallades. El ple s’ha interromput durant una estona.

Els concentrats han denunciat la situació provocada per les polítiques antisocials de retallades socials i privatitzacions a Gràcia, en l’educació com és el cas de les Escoles Bressol, dues de les quals no s’han construït, L’Escola Univers, que eternitza la seva ubicació en barracons; en la sanitat amb els casos de l’Esperança, el CAP de Larrard, dos exemples del maltracte a la sanitat pública per afavorir el negoci de les privades; han criticat també la privatització a parcs i jardins, l’augment abusiu dels transports públics o la situació dels treballadors de TMB. També han denunciat la situació de l’habitatge amb desnonaments i manca d’habitatges mentre es mantenen més de 8000 pisos buits. Han contrastat aquesta situació amb el tracte de favor del govern municipal per a una minoria d’empresaris, especuladors, bancs i els evasors fiscals “que campen impunes mentre nosaltres els paguem la factura”.

Hi ha tensió a la plaça de la Vila amb la presència de 8 furgons dels UPAS de la guàrdia urbana, agents antidisturbis i policies de paisà han entrat al districte. Desenes de persones més donen suport des de fora.


extret de graciaviva.cathttp://www.graciaviva.cat