dissabte, 27 de març del 2010

Jornades antirrepressives

Aquest matí a la plaça de la Virreina s'han celebrat les Jornades Antirrepressives de Gràcia, organitzades per col·lectius com Kasa de La Muntanya, Bloques Fantasma, l'Assemblea de Joves i l'Assemblea d'okupes de Korneyà. Aquestes jornades han servit per recordar-nos a totes els casos més destacats de repressió que viuen el moviments socials actualment. Entre aquests destaquen el de l'Alfonso, un company que l'han condemnat a més de 3 anys de presó per defensar-se d'una agressió policial, la Tamara, el Jona al que li demanen 8 anys de presó per assistir a una manifestació contra la crisi o el Karim que pot anar a la presó per lluitar contra la crisi econòmica.

Durant la Jornada s'han pogut veure exposicions d'aquests i d'altres casos, hi havia paredetes informatives, s'han fet un parell d'actuacions musicals i un concurs de paelles. Alguns veïns i veïnes s'han acostat per interessar-se pels casos repressius i ens han mostrat el seu suport.

Jornades com aquestes ens serveixen per demostrar que no estem sols, que en la nostra lluita diària hi ha la de tants altres que avui no poden ser entre nosaltres. Som ben conscient que som persones incòmodes per la societat de la versió única, però això no ens farà parar, doncs la justícia s'acabarà alçant per sobre la mentida, la corrupció i les opressions.

On hi ha lluita hi ha repressió, on hi ha repressió hi ha solidaritat.

Per la llibertat dels presos i les preses sortirem al carrer avui i les vegades que faci falta!