dimarts, 2 de febrer de 2010

8è Aniversari del Casal!

El proper dissabte 6 de febrer, el Casal Popular de Gràcia celebrarà els seu 8è aniversari. Per celebrar-ho, l’Assemblea de Joves de Gràcia (AJG) ha programat les següents activitats:


-A partir de les 19h, tindrà lloc un tast de cerveses a càrrec de la Companyia Cervesera del Montseny (inscripció prèvia).

-A les 21h hi haurà el sopar a base de pinxos.

-21:30h: "Homenatge al Genio" (Imitació de l'Eugenio a càrrec de "Joventut de lo Festaire")

-22:30h: Festa trinquera + PunxaDiscs.


Enguany, l’aniversari està marcat pel procés civil obert contra l’AJG per l’okupació del Casal l’any 2002. Per protestar contra el possible desallotjament, el passat 12 de desembre, més de 600 persones es van manifestar pels carrers de Gràcia en suport del Casal Popular i dels espais alliberats.

Des de l’AJG volem remarcar que celebrar els vuit anys de Casal ja és tot un èxit, tenint en compte la criminalització de la okupació per part dels mitjans de comunicació de masses i l’augment de les pressions policials i judicials contra els casals i centres socials okupats.

I com hem repetit en múltiples ocasions, seguirem defensant els espais autogestionats pels i les joves de Gràcia, com "L'Ovidi Montllor", "Can Cacau", i tots els que han precedit el Casal Popular de Gràcia.

8 anys després i el Casal segueix ben viu! El Casal es queda a Gràcia!


Assemblea de Joves de Gràcia