divendres, 29 de maig del 2009

Valoració de la 2ª Trobada Jove

Com bé sabeu, la 2ª Trobada Jove de la Vila de Gràcia es va dur a terme el passat dissabte 16 de maig.

Desenes de joves graciencs i gracienques van acudir als diferents actes que l'AJG havia programat per la Trobada.

Durant el matí, una dotzena d'equips van disputar el torneig de futbol, que va tenir una igualada final entre dos equips de l'IES La sedeta: l'industrial's i la sedeta, amb la victòria dels primers en la prórroga.

Després del dinar popular, a la tarda va tenir lloc el campionat de basquet 3x3, amb la participació d'una quinzena d'equips, i la projecció del documental "Okupa, crònica d'una lluita social" sobre el desallotjament del cinema princesa.

Finalment, la Trobada va concloure a la nit amb el concert dels grups graciencs Parrot's Chocolate, Skatasun i High Times, on un membre de l'AJG va llegir un comunicat que feia èmfasi en la importància de l'autoorganització juvenil i on criticava l'intent de l'Ajuntament i la policia d'expulsar el jovent de la vila del seu espai de relació, el carrer.


Des de l'AJG valorem molt positivament el fet que per segon any consecutiu s'hagi dut a terme la Trobada Jove. Tot i així, any rere any intentarem millorar aquesta jornada per convertir-la en un vertader punt de trobada de tots els i les joves de Gràcia.

Jovent de Gràcia organitzat, mai trepitjat!

Assemblea de Joves de Gràcia