dilluns, 21 de juliol del 2008

ESTEM TREBALLANT EN LA FESTA MAJOR!

Com cada any, a partir del dia 15 d'agost i fins el 22 es fa la Festa Major de Gràcia. I com també va sent habitual, aquesta festa es comença a preparar des de setmanes i mesos abans. Aquest any, les festes populars tornen a l'emplaçament que van ocupar fa dos anys, la plaça del Poble Romaní. Aquestes festes les organitzem, com haureu pogut llegir en aquesta web, en el marc de la CFP, la coordinadora de festes populars, on hi participem com a organitzadors l'AJG, Endavant Gràcia, Kasa de la Muntanya i participants individuals.

Amb tot això volem informar-vos de que cada tarda a l'Ateneu La Barraqueta, membres d'aquests col·lectius i col·laboradors estem treballant en el guarnit de la plaça. Us fem doncs una crida amb el material que necessitem per poder fer el guarnit, que són ampolles de plàstic, caixes de sabates i tetrabrics de llet, suc o altri.

Més endavant us anirem informant del programa de les activitats que es duran a terme a la plaça, així com de les activitats que també hi haurà al Casal Popular de Gràcia.