dijous, 4 d’agost del 2011

FESTA MAJOR AL CASAL POPULAR DE GRÀCIA!

Com cada any, l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI), organitzem la Festa Major al Casal Popular de Gràcia.
La temàtica d'enguany girarà al voltant del 15è aniversari de la creació de l'AJG, sota el lema de "15 anys de lluita juvenil, festa si lluita també".


Fa molts anys que les joves de Gràcia ens organitzem per a dur a terme una Festa Major popular, dels i pels joves, amb la voluntat d'allunyar-nos de models privatitzadors, controlats per partits polítics i empreses, allunyats dels valors d'autogestió i cooperació veïnal que sempre han caracteritzat la Festa Major de Gràcia.
Els 15 anys de l'AJG, són, entre moltes altres coses, 15 anys d'implicació en unes festes populars i autogestionades. En aquest temps, hem demostrat que el nostre model segueix més vigent que mai, i que malgrat tots els intents d'alguns per fer-nos fora de la Festa Major, els i les joves de la Vila seguirem construint unes festes de tots els veïns i les veïnes.

Aquesta Festa Major del Casal Popular de Gràcia, és el reflex de 15 anys de lluita pels drets del jovent, per la independència dels Països Catalans, per la construcció del socialisme, per la destrucció del patriarcat des d'una perspectiva feminista i per la defensa dels espais alliberats.

Aprofitem finalment, per desitjar-vos una bona Festa Major i per recordar a tots aquells companys i companyes que un any més, trobarem a faltar entre nosaltres.

Ara més que mai: festa si, lluita també! Visca la terra!


Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI)
Festa Major de Gràcia 2011
Vila de Gràcia, Països Catalans