dissabte, 21 d’agost del 2010

Comunicat de l'AJG en relació a l'acte de benvinguda a la companya Laura.

Després dels fets succeïts avui dissabte 21 d'Agost, darrer dia de Festa Major l'Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI) manifestem el següent:

- Condemnem enèrgicament la prohibició de l'acte de benvinguda a la nostra companya Laura per part de l'Audiència Nacional. Considerem que s'han vulnerat els drets civils i polítics més elementals com són els d'expressió i reunió.


-Responsabilitzem de l'estat de setge policial que hem viscut avui a Gràcia, i de les contusions, agressions i detencions que hem sofert les veïnes i veïns al Departament d'Interior i als responsables polítics que no han dubtat en acatar les ordres de l'Audiència Nacional, hereva del franquista Tribunal de Orden Público.


-Ha quedat demostrat que l'Estat Espanyol no és un estat democràtic: d'una banda es persegueix l'independentisme i tots aquells que qüestionen l'ordre establert. Per l'altra, els hereus del Franquisme, els neo-nazis i els assassins del GAL gaudeixen de total impunitat per celebrar cada 12 d'octubre i 20 de novembre els seus actes d'exaltació genocida.



Finalment, l'Assemblea de Joves de Gràcia, com a col·lectiu que forma part de la Coordinadora de Festes Populars (CFP), denunciem la campanya de criminalització que hem patit per part d'alguns mitjans de comunicació i partits polítics botiflers.

I manifestem que per molts atacs que rebem seguirem defensant allò que considerem just i legítim.

Prou agressions a les festes populars!
Laura, benvinguda a casa companya!




Assemblea de Joves de gràcia (AJG-CAJEI)
dissabte 21 d'agost
Vila de Gràcia, Països Catalans