dijous, 10 d’abril del 2008

PROGRAMACIÓ

Programació:

* Divendres 15

7h del matí: Matinades. Des de cornellà: La txaranga punk i Banda popular gracienca
17h Tarda de contes infantils, a càrrec de la Companyia Blau Verd

22h. Concert: Duende Verde (Rumba Rock) Los barrankillos ( http://www.myspace.com/losbarrankillos, fusió/rumba) des de Sta. Coloma de Gramanet, The cabrians (http://www.thecabrians.com/ Ska, Reggae & Calypso) des de Mataró.

cabrians

* Dissabte 16:

Tarda exposició: “preses en lluita”.

ultratge

18h. Manifestació: “Ultratgem espanya, desobeïm la imposició“, a la Plaça Revolució. En protesta contra els casos repressius que aquest any han suposat els judicis als antimonàrquics per la crema de fotos dels monarques espanyols, o l’empresonament d’en Franki per ‘ultratge’ a la bandera espanyola.

22h. Concert:

Amb K.i.ll (kolumna internacionalista del llobregat http://www.myspace.com/kolumnainternacionalista) Punk Rock desde Cornellà i des de la Vila de Gràcia. Answer (www.myspace.com/answer1997 ), Hardcore desde Sabadell i Etsaiak (http://etsaiak.net/), hardcore i punk rock des de Lekeitio, Euskal Herria.

etsaiak

* Diumenge 17:

Tarda de jocs infantils

22h. Concert:

Amb Meztuca, (http://www.meztuca.com/) Flamenc, fusió i salsa des de la Vila de Gràcia, Deskarats ( http://www.deskarats.com), ska des de Girona, Igitaia (http://www.myspace.com/igitaia), ska des de la Vila de Gràcia

* Dilluns 18:

Tarda de cultura popular amb: Colla bastonera de la Vila de Gràcia “Cop a Cop”, Colla Bastonera de Lleida, Colla de diables de Vallvidrera

TEATRE:

politics 19:30h: L’obra “Polítics compromesos. Versió alternativa“. Gala d’estiu, de la companyia Els Pirates Teatre (http://www.elspiratesteatre.org/), amb Jordi Aparici, Adrià Aubert, Maria Canelles, Llorenç González, Carla Liébana, Sergi Rodón, amb la col·laboració de Francesc Hernández, música de Pere Cowley i Ministres del Pentagrama.

21h: L’obra “PAU?“, amb la companyia La Quadra Màgica (http://www.laquadra.planqton.com/ Teatre / Performance / Gala per la Pau / Música / Paella), amb els actors: Xavier Alvarez, Albert Boronat, Rakel Ezpeleta, Ilona Muñoz i Josep M. Riera. Idea i direcció: Josep M. Riera / Creació: La Quadra Màgica. So i llums: Eric Boada

pau

23h Concert: Daniel Higienico (http://www.danielhigienico.com/), cantautor. Punxadiscs El Capità (ttp://www.myspace.com/elcapita ), Rumba catalana i salsa.

daniel

* Dimarts 19

Tarda Olimpíades “canalles”

22h Concert amb Virus , cantautor humorístic. Pepet i Marieta (http://www.pepetimarieta.com/), rock i música popular des de les terres de l’ Ebre, Antiheroïs, (http://www.myspace.com/lesnovesdives electro/ drum’n’bass/ versions)

pepet i marieta

* Dimecres 20

Tarda: Mercat de intercanvi

22h: Skalivada (http://www.myspace.com/skalivada ), ska i música tradicional desde Lleida, Revolta 21 (http://www.revolta21.cat/), punk hardcore desde Vilafranca del Penedès, Kràter (http://www.myspace.com/1krater), metal desde Terrassa.

revolta21 skalivada krater

* Dijous 21

A partir de les 13h. Vermut popular

i el tradicional Concurs d’arrossos

arros

Enguany la festa és organitzada com cada any per la Comissió de Festes Populars, integrada per l’Assemblea de Joves de Gràcia, Endavant-Gràcia i la Barraqueta i la Kasa de la Muntanya. Hi col·laboren també com cada any diverses entitats solidàries i gracienques que faran barraques al llarg de la festa.

Altres convocatòries:

* Dijous 14, Concentració antifeixista en memòria d’en Roger 20.30h a Fontana
* Dissabte 16 Manifestació antirepressiva: “Ultratgem Espanya, desobeïm la imposició” 18h a pl Revolució