dilluns, 11 de febrer del 2013

[ARRAN Gràcia] Aturat temporalment el desallotjament del Casal Popular de Gràcia

Queda aturat temporalment el desallotjament del Casal Popular gràcies a la mobilització de la gent que ha acudit de manera immediata a l'espai okupat tan aviat com s'ha començat a difondre la notícia d'una possible actuació policial aquesta matinada. De fet, el dispositiu policial que estava preparat per a procedir al desallotjament, ha hagut d'avortar l'operació. La pressió social ha fet que la regidora del districte, la Sra. Fandos, intervingués en la decisió dels Mossos d'Esquadra per tal d'evitar possibles disturbis. Finalment, Ricard Fernández, comissari de gràcia, ha dit textualment que “avui no hi haurà desallotjament”.

Des de dos quarts de sis del matí col·lectius i membres a títol personal han donat suport al Casal Popular de Gràcia, mantenint una concentració de suport a l'espera de la arribada dels Mossos d'Esquadra. Sis furgones dels Mossos eren a la comissaria del carrer Marina des de quarts de set del matí. ARRAN Gràcia encapçala la protesta, que ha rebut suport presencial des de dos quarts de sis del matí del diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, David Fernández.

Des d'ARRAN Gràcia donem les gràcies a la gent que ha vingut a donar suport contra el desallotjament del Casal Popular atès que sense un jovent actiu i combatiu aquesta resistència no hagués estat possible, un jovent organitzat que lluita per plantar cara als atacs de l'opressor. No desallotjaran els nostres somnis!

El període de desallotjament però no s'acaba fins el dia 15 d'aquest mes. Davant d'això, el Casal Popular de Gràcia seguirà resistint: les activitats programades en el marc de la campanya segueixen en peu. Aquesta mateixa tarda es realitzarà la xerrada “Tortures a les presons”.

Seguim resistint, NO PASSARAN!