divendres, 14 d’octubre del 2011

Manifestació internacional 15 d’octubre

Què està passant?
Mentre es continua rescatant les entitats financeres amb diners públics, que sovint van a parar a les butxaques dels seus executius, se’ns diu que no hi ha prou recursos per mantenir els serveis públics essencials.
Mentre la dació en pagament dels crèdits hipotecaris es dóna com a privilegi a les companyies immobiliàries, milers de famílies són abandonades al carrer i queden endeutades per a tota la vida.

Mentre a Gràcia hi ha 8000 habitatges tancats i en desús, els jutges continuen autoritzant diàriament desnonaments de famílies al barri.

Mentre el govern català continua subvencionant l’escola concertada, nega a nenes i nens places atorgades des d’abans de l’estiu per a les escoles bressol Jaén i Caspolino.

Mentre el conseller de Sanitat acudeix a inaugurar mútues i ens aconsella fer-nos l’assegurança privada, a l’Esperança ja ha tancat les urgències de nit, algunes plantes i diversos serveis.

Mentre s’acomiaden auxiliars, infermeres, metges… i es redueixen serveis vitals, l’estructura burocràtica i els càrrecs inútils es mantenen (caps d’unitats inexistents, directors i sots-directors generals, adjunts…).

Mentre la Generalitat segueix invertint 1.300.000 euros a l’inoperant aeroport de Lleida, ha deixat sense transport públic a més de 15.000 ciutadans.
Mentre RENFE tanca línies regionals, ADIF construeix el túnel de la Sagrera i les rodalies continuen desateses.
Mentre la Generalitat s’estalvia les ajudes a gent gran i dependent, les famílies catalanes reben tota la càrrega que el govern no vol assumir.

I MENTRESTANT, TU QUÈ FAS?

DISSABTE 15 D’OCTUBRE

15h sortida de la columna de Gràcia des de l’hospital de l’Esperança

17h Trobada manifestació internacional a Pl. Catalunya